Privat

 • Luft-luft-pumpe i sommerhus
  Luft-luft-pumpe i sommerhus
 • Blødgøringsanlæg
  Blødgøringsanlæg
 • Gulvvarmestyring
  Gulvvarmestyring
 • Gulvvarme
  Gulvvarme
 • Varmepumpe ude
  Varmepumpe ude
 • Udendørs vandhane
  Udendørs vandhane
 • Tagrender
  Tagrender
 • Køkken
  Køkken
 • Termostat
  Termostat
 • Varmepumpe udenfor
  Varmepumpe udenfor
 • Zinkinddækning af kvist
  Zinkinddækning af kvist

Private kunder hyrer Bårdesø VVS & Energi A/S til f.eks. at renovere badeværelse, installere nye varmeløsninger, energioptimere huse eller bare til lave service på VVS, varmepumper eller oliefyr.

Kvalitet i dit nye badeværelse

Når vi installerer komponenter i dit nye badeværelse, bruger vi altid kvalitetsmærker som f.eks. Geberit, Damixa, Metro og Ifö. Sammen finder vi din stil og lægger et holdbart budget, så din VVS-løsning bliver, som du ønsker, uden ubehagelige overraskelser. Og skulle der alligevel opstå uforudsete forhindringer og udgifter, giver vi dig selvfølgelig besked med det samme, så du kan tage stilling til det videre forløb.

Bårdesø VVS & Energi rådgiver gerne om valg af den VVS-løsning, der passer til dig og din familie.

Varme og energi til dit behov

Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har brug for hjælp til den rigtige energiløsning: Bårdesø VVS & Energi forhandler flere forskellige mærker og typer af varmepumper, og vi hjælper dig med at vælge, om du skal have et jordvarmeanlæg, en luft-til-vand eller en luft-til-luft-varmepumpe. Det afhænger blandt andet af, om du skal bruge pumpen i et helårshus eller et sommerhus, og om det skal være din primære eller sekundære varmekilde. Oveni kan det mange gange være en fordel at installere et blødgøringsanlæg, så dine installationer ikke kalker til. Det afhænger af jordbundsforholdene i dit vandværk.

Der er således mange faktorer at tage med i betragtning, og vi hjælper dig med at holde styr på det hele, så du ender med en løsning, du bliver glad for.

Og så servicerer vi selvfølgelig også din varmepumpe eller jordvarmeanlæg, så det bliver ved med at yde optimalt i mange år. Lav en fast aftale, eller ring, når det er nødvendigt.

 

Servicering af oliefyr

Vi ved godt, at det er ilde set at have oliefyr i dag. Men ikke alle har mulighed for at udskifte et gammelt oliefyr med energirigtige varmepumper eller andre moderne løsninger, enten fordi økonomien ikke er til det, eller fordi det nærmest vil kræve, at man river hele huset ned. Det ved vi også godt. Derfor er det mindste, vi kan gøre, at sørge for, at dit oliefyr kører, som det skal. Du kan ringe til os efter behov, eller vi kan lave en aftale om at komme på faste tidspunkter. Så sender vi en af vores erfarne medarbejdere for at passe og pleje dit oliefyr, så det yder optimalt til glæde for både din pengepung og miljøet. Vi har også styr på reglerne, hvis du overvejer at installere et nyt oliefyr.

VVS til dit sommerhus

Gennem mange år har Bårdesø VVS & Energi A/S opbygget en solid erfaring i at installere og servicere VVS- og energiløsninger i sommerhuse. Når både pladsen og brugen er begrænset, kræver det en øvet hånd at skabe den optimale løsning til den rigtige pris. Det har vi heldigvis, og derfor vender vores sommerhus-kunder også tilbage igen og igen.

Vi håber, at du vil gøre det samme.

Se nogle af de opgaver, vi har udført, i galleriet, eller ring og få en uforpligtende snak, før du beslutter at lade os servicere dine VVS-installationer.