Om os

Bårdesø VVS & Energi er et lokalt firma med landsdækkende opgaver. Vi er forankret i Bårdesø på Nordfyn, og det er selvfølgelig i området omkring Otterup og Odense, vi oftest monterer varmepumper, reparerer vandledninger og meget andet. Men du kan støde ind i en af vores i alt 7 veludstyrede biler i det meste af landet, når vi er ude på både små og store opgaver for både privatpersoner, firmaer og offentlige institutioner. Og du kan møde os i arbejdstøjet på alle tidspunkter af døgnet, alle dage i året. Sprængte vandrør og løbende toiletter er nemlig ligeglade med weekender, ferier og helligdage. Derfor har vi altid en mand ved vagttelefonen, så vore kunder kan få hjælp, når de virkelig har brug for det.

Medarbejdere

Vi har ansat 8 dygtige VVS’ere og en lærling til at køre vores 7 biler rundt på Fyn og i resten af Danmark. Alle bliver de løbende sendt på efteruddannelse, så deres viden altid er opdateret om regler, lovgivning og ikke mindst teknikken omkring VVS og energi. Det betyder, at Bårdesø VVS & Energi kan tilbyde fagligt velfunderet rådgivning og service, uanset hvilken medarbejder der bliver sendt af sted til en opgave. Og med 8 dygtige kollegaer er der altid en at ringe til, hvis en er i tvivl eller mangler et par ekstra hænder. Derfor kan vores kunder være sikre på, at de altid får det bedste fra vores kloge VVS-hoveder.

HistoriePeter H. Jensen ejer Bårdesø VVS & Energi A/S

Bårdesø VVS & Energi ejes af Peter Henrik Jensen, som er 3. generation med rørtang i hænderne. Peters farfar startede firmaet som en traditionel landsbysmedje i 1949, men skiftede senere fokus til blik- og VVS-arbejde. Og det skulle vise sig, at der var fremtid i VVS. Peter Jensen har drevet Bårdesø VVS & Energi siden 1995. Med Peter for bordenden har firmaet udvidet sit fagområde fra det traditionelle VVS- og blik-arbejde til også at omfatte de fleste typer af energi. Bårdesø VVS & Energi har således opnået certificering inden for både olie, gas, bio- og varmepumper. Og oveni det hele står vi for drift og vedligehold af flere nordfynske vandværker.

Struktur

Bårdesø VVS & Energi er et aktieselskab. Vi er blevet ratet med den højeste kreditværdighed (AAA) siden 2011. Det er vi selvfølgelig stolte af, da kun 2 % af alle danske virksomheder hvert år opnår denne bedømmelse. Bedømmelsen minder os og vore kunder om, at hårdt arbejde og pålidelighed betaler sig. Og vi arbejder selvfølgelig på at fortsætte den gode stime langt ind i 20’erne.

Garanti

Bårdesø VVS & Energi anvender udelukkende anerkendte og gennemtestede materialer fra leverandører, vi kender godt. Derfor kan vi altid stå inde for den håndværksmæssige kvalitet.

Vi er medlem af Arbejdsgiverne (tidl. DS Håndværk og Industri) og dermed dækket af VVS-garanti ordningen.